Definition

Informationslogistik är konsten att förmedla information till rätt mottagare, vid rätt tillfälle, på rätt media och sist men inte minst - till rätt pris.

Vill du veta mer...

Vill du veta mer och kanske är nyfiken på hur vi kan hjälpa just din organisation med att effektivisera och spara pengar. Kontakta:

» Michael Lembke

Informationslogistik

På Trigon är vi experter på utdata och kundkommunikation och har under många år hjälpt ett stort antal såväl mindre som stora företag att effektivisera och spara pengar på sin affärs- och kundkommunikation.

Vi har kompetensen, erfarenheten och knepen som gör att vi kan hjälpa dig och din organisation med att förändra och förbättra. Ofta med stora kostnadsbesparingar som resultat. Inte minst när det gäller portokostnaden som ofta utgör 75% av den totala kostnaden för distribution.

e-affärer

Förutom att vi kan traditionell och pappersbaserad distribution och porto är vi dessutom specialister på elektronisk informationsöverföring och har mångårig erfarenhet av elektronisk affärskommunikation i form av t ex e-Faktura och EDI.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan bistå er organisation med att snabbt och enkelt komma igång med e-affärer.